Og så blev jeg rask – 6 tips til at komme hurtigere igennem en halsbetændelse.

Torsdag blev jeg ramt af noget halsonde. Fredag var jeg nede. Lørdag aften kom jeg igen.

Her er hvad jeg gjorde for at komme hurtigt igennem.

Søvn – Få masser af søvn. Gå ikke sent i seng. Og jeg gentager. Gå ikke sent i seng. I dagtimerne er en sofa også god.

Ingen alkohol – Hold dig fra øl og andet skidt. Svært hvis der er byfest.

Pepsi (Det drikker jeg ellers aldrig) – Sørg for at få nok væske og sukker.

Ingefær, Fiskeolie, D-vitamin, C-vitamin, Ølgær og Rosenrod og 2 Ipren.

4 poser chips – Husk salt. Især hvis du sveder meget pga mild feber. Og når der så bliver hældt salt indenbords så husk lige væske.. Pepsi!

Flow-TV – Det eneste du skal vælge at se på en skærm, er noget hvor du ikke selv skal vælge hele tiden. Find en tilfældig kanal eller din yndlings. Gerne en uden reklamer eller så lidt som muligt. Kan anbefale DR1, DR2, DR3, TV2, TV2 Sport, TV2 Charlie, TV2 Zulu. Hold dig fra TV3 og lign.

Skrevet af rabalupe

Han gider ikke snakke sidst på dagen. Han er rødhåret. Han er nu kortskægget. Tidligere Langhåret(Det fik et canadisk bryllup ødelagt). Ved meget om IT. Han har fundet mening i vandring. Fysisk. Udforsker om natten. Hjælper om dagen.

Skriv kommentar