Oplev Windows 95 på under 5 minutter. Helt gratis.

Hvilken Windows startede du på? Windows 7? Windows 3.11 ?

Jeg startede med Windows 95, på min egen første PC. Havde prøvet Windows 3.11 og ren MS-Dos. Men 95 var min første egen oplevelse.

Og sikke en udvikling. Noget som slog mig hurtigt var, at hvor har stifinderen set ren og effektiv ud.

Windows 95 – Min computer

Windows 10 – Denne PC

Prøv selv Windows 95

Men hvorfor ikke prøve selv. Hvis du har en Windows maskine i forvejen kan du med denne pakke prøve Windows 95. Uden at skulle ændre på noget. Uden at skulle installere noget. For det hele kører virtuelt. Og det er gratis.

Hent og prøv Windows 95.

Skrevet af rabalupe

Han gider ikke snakke sidst på dagen. Han er rødhåret. Han er nu kortskægget. Tidligere Langhåret(Det fik et canadisk bryllup ødelagt). Ved meget om IT. Han har fundet mening i vandring. Fysisk. Udforsker om natten. Hjælper om dagen.

Skriv kommentar