Sony HDR-CX130 vs CX625

Jeg undrede mig lidt da jeg testede mit gamle Sony HDR-CX130 mod et væsentligt nyere og kostbart videokamera, nemlig CX625.

Men jeg blev overrasket over at se sammenligningen. Når jeg satte kvaliteten på samme niveau, fandt jeg ud af at CX625 lader til at komprimere sit indhold, kraftigere end CX130.

Derfor fremstår CX130’s optaget indhold væsentligt mere skarpt, lyst og med mere farve. Har tjekket codecdata for begge videokamera og de optager begge to i H.264/MPEG-4 AVC – og stort set samme bitrate.

Den store forskel ligger i, at CX625 optager med hele 6 lydkanaler mod kun 2 ved CX130. Noget som ikke bør have betydning for billedkvaliteten.

Men bedøm selv.

CX130

Sony HDR-CX130

Sony HDR cx130 kan ikke længere købes fra ny men brugt har jeg fundet den til ca. 1200 kr på dba.

CX625

Sony HDR-CX620

Sony HDR CX625 kan stadig købes og den billigste pris kan du finde hos pricerunner ved at klikke her.

Skrevet af rabalupe

Han gider ikke snakke sidst på dagen. Han er rødhåret. Han er nu kortskægget. Tidligere Langhåret(Det fik et canadisk bryllup ødelagt). Ved meget om IT. Han har fundet mening i vandring. Fysisk. Udforsker om natten. Hjælper om dagen.

Skriv kommentar