Star Citizen – Anvil Valkyrie Dropship

Jeg mindes med det samme noget af mit favoritlegetøj, Action Force / GI JOE, da jeg så konceptbillederne til Star Citizen’s Anvil Valkyrie Dropshop, som vist her over.

Rolling Thunder var noget af det legetøj som jeg ønskede mig aller mest, men aldrig fik. Det var sikkert hundedyrt. Men det var også vildt (dengang gigantisk) stort den gang. Både størrelse og wow-faktor.

Sådan så Rolling Thunder ud. Dengang i 90’erne.

Da jeg ledte efter billedet til Rolling Thunder fandt jeg ud af, at der lige har været en kickstarter-kampagne med Action-Force figurer, i et helt nyt setup. Prøv og se mere her. Desværre ramte projektet ikke sit mål og derved annulleret.

Skrevet af rabalupe

Han gider ikke snakke sidst på dagen. Han er rødhåret. Han er nu kortskægget. Tidligere Langhåret(Det fik et canadisk bryllup ødelagt). Ved meget om IT. Han har fundet mening i vandring. Fysisk. Udforsker om natten. Hjælper om dagen.

Skriv kommentar