AI Art generatorer

Hvis du har brug for at udtrykke dig, ikke bare via Instagram og et filter, men lidt mere kunstnerisk(ikke at man ikke kan være kunstnerisk på Instagram).. så kan AI Art generatorer være en hjælp. For hvad hvis man nu ikke er særlig kreativ, mangler malergrej eller programmer til at tegne i? Her er et par bud på en løsning.

Dream by WOMBO

Gratis og offline Stable Diffusion Art via iPhone

Denne her er ret interessant, tror jeg. Men det er i øjeblikket kun til iPhone-brugere. Programmet skal ikke bruge adgang til internettet for at fungere. Bruger den forholdsvise kraftige SoC fra din iPhone. Hvert stykke kunst tager ca. et minut at generere. Jo nyere iPhone jo hurtigere kunst.

Midjourney

Kræver brug af Discord. Man får et par gratis starter credits. Mere kan tilkøbes. Der skulle eftersigende kunne genereres nogle ret så fascinerende billeder. Muligvis lidt bedre end de andre, som er nævnt.

NightCafé

Du får gratis credits hver dag. Fungerer hurtigt og er nem at bruge.

Eller har jeg misset noget?

Er der andre gode bud(det ved jeg der er) på gratis eller billige(under 5usd om måneden) AI Art generators? Så skriv en kommentar.

God weekend.

Skrevet af rabalupe

Han gider ikke snakke sidst på dagen. Han er rødhåret. Han er nu kortskægget. Tidligere Langhåret(Det fik et canadisk bryllup ødelagt). Ved meget om IT. Han har fundet mening i vandring. Fysisk. Udforsker om natten. Hjælper om dagen.

1 kommentar

Skriv kommentar