Muligvis den bedste jpeg compressor

compress or die

https://compress-or-die.com/ gav mig forleden mulighed for at reducere billedet til jukeboxstar. Det oprindelige billede fyldte 120 Kb. Med compress-or-die og deres smarte justeringsmuligheder, fik jeg billedet ned på 33 Kb. Det er alligevel en sjat.

En sjat der gør mine sider hurtigere at indlæse men dog også en anelse grimmere at se på. Der findes naturligvis et hav af automatiske plugins til eks wordpress, som selv sørger for at gøre billederne mindre. Men jeg mener, at med små projekter og dermed det relativt beskedne antal billeder, at man gør sig selv en bjørnetjeneste. For så lærer man ikke at forberede sine billeder til at være så effektive som muligt.

For mig og sikkert mange andre, er det vigtigt at tweake og optimere sit wordpress site og alle andre CMS som benytter billeder. Men der er så meget man kan gøre, for at optimere wordpress til at være hurtigere. Der kan godt være nok til et lille indlæg.

God fredag.

Skrevet af rabalupe

Han gider ikke snakke sidst på dagen. Han er rødhåret. Han er nu kortskægget. Tidligere Langhåret(Det fik et canadisk bryllup ødelagt). Ved meget om IT. Han har fundet mening i vandring. Fysisk. Udforsker om natten. Hjælper om dagen.

Skriv kommentar