privacytools.io hjælper dig med at sikre dit privatliv på nettet

privacy tools

Og der faldt jeg lige i søvn. Havde ellers lige sat mig for at skrive dette indlæg på en fredag. Men da jeg skulle putte min dreng, efter mange sejre i spillet surviv.io, og klokken også var blevet mange, ja så faldt jeg i søvn i putningen.

Min computer stod og ventede. Dette indlæg stod og ventede.

Nu er klokken blevet 9.29 og jeg har tænkt mig at gøre indlægget færdigt. Er det her meget meta eller er det bare mig? Måske lidt unødvendigt. Men rart at skrive lidt mere end normalt.

Anyways.

Privacytools er en samling kategorier med links og forklarende tekst. Links til hvad? Links til eksempelvis de mest sikre VPN-udbydere, efter privacytool’s mening. Men jeg kan se, at mange af de udbydere som nævnes, er de mest stærke og kendte. Så jeg tror på snakken.

Der bliver ikke kun snakket om VPN. Der bliver også skrevet om de mest sikre browsere. Sikre e-mailudbydere. Den sikreste cloudløsning, et alternativ til Google Drev og Dropbox. (Ah! Jeg har ikke fået linser i. Det kan jeg godt mærke lige nu. Så jeg ligner sikkert en rigtig oldschool-nørd med bøjet nakke som sidder helt tæt på skærmen.)

Der bliver også nævnt alternativer til Google som søgemaskine. Søgemaskiner som ikke logger dine besøg og som ikke skaber en søgeprofil af dig og derved serverer individuelle resultater. En af dem som nævnes er searX.

Ta’ og besøg siden selv og se om du kan finde noget interessant. Dog skal du ha lysten til, at få et mere sikkert og bedre online-privatliv. Ellers vil listen eller samlingen af links være uinteressant.

Skrevet af rabalupe

Han gider ikke snakke sidst på dagen. Han er rødhåret. Han er nu kortskægget. Tidligere Langhåret(Det fik et canadisk bryllup ødelagt). Ved meget om IT. Han har fundet mening i vandring. Fysisk. Udforsker om natten. Hjælper om dagen.

Skriv kommentar