Snart 300 Mbit fra eniig

Hvis altså fejlmeldingen ikke overskrider mandag som er deadline. Jeg vil da se om jeg kan finde tid til at lave en grundig test.

Skrevet af rabalupe

Han gider ikke snakke sidst på dagen. Han er rødhåret. Han er nu kortskægget. Tidligere Langhåret(Det fik et canadisk bryllup ødelagt). Ved meget om IT. Han har fundet mening i vandring. Fysisk. Udforsker om natten. Hjælper om dagen.

3 kommentarer

 1. Vi har selv fået Eniig. Også 300 Mbit.

  Hvis du har købt pakken med deres switch + router kan jeg stærkt anbefale at købe nye modems. Forbindelsen fejler intet men deres system er ikke nemt at konfiguere. Havde selv problemer med at gøre netværket mere privat. Udover det bliver deres switch og router utrolig varm. For at løse dette problem har de sat systemet op til at genstarte hver nat klokken 04:00

  Et ret stort problem hvis man spiller computer hele natten. Har endnu ikke fundet ud af at fjerne denne genstart-procedure…

  1. Btw. Den “IT-Ekseprt” som kommer og installerer switch osv har formentlig aldrig set en switch i virkeligheden.

   Dog burde det ikke være et problem for dig ;D
   Deres opsætnings-service er ikke specielt god. Dog er deres tekniske service rigtig god.

   1. Det er sjovt du siger det. For jeg fik jo besøg af denne tekniker fra Eniig(som skulle kigge på problemet skabt af de første). Og han kunne konstatere, at fejlen var en beskidt tilslutning og kablet var sat omvendt… 😀

    Udover det Nokia-modem der sidder i soveværelset, så har jeg også deres Icotera i4850 router med wifi. Den bliver lun. Men aldrig varm. Men måske hænger det sammen med brugen. Fra Icotera i4850 går der et kabel ud til en lille mini zyxel switch med 5 porte(alle Gigabit), som har opdelte porte alt efter hvor meget prioritet de skal have. Fra denne switch går der så 3 førte kabler ud i huset. Jatak til stor elektrikerregning. Men det var nødvendigt. Så der går kabel op til min dreng’s PC. Et kabel til Nokia-fiber-modemmet og ind til Icotera i4850. Og så et sidste kabel ud til mit kontor.. For når vi har 300 Mbit fiber.. så skal det sadaneme ikke ødelægges af Wifi 🙂

Skriv kommentar