Interior Exclusive luftkøler aircondition – Billig aircondition, til prisen

Jeg modtog forleden en vandkølet blæser. Navnet er “Interior Exclusive luftkøler aircondition” og kan kun købes hos wupti. Eller nej. Det kan den ikke mere. Det er mærkeligt. Det undre mig lidt.

Er den mon blevet trukket tilbage eller var det en gammel model, som nu er udsolgt?

Anyways. Den er god. Den er høj. Og den virker. Her for et par dage siden hvor varmen var wærst, fik jeg kølet mit IT-område så meget ned at der hverken var problemer for mig selv eller computeren.

Der skulle blot hældes 2 liter vand i. Og sættes til en stikkontakt. Blæseren har både Swing-funktion, som betyder at den automatisk blæser til højre og venstre. Den har normal blæs uden brug af vand. Og så har den også en luftfugter. Hvad forskellen lige er på den og “cooler” funktionen ved jeg ikke. For de bruger begge to vand. Måske bruger humidify-funktionen mere vand.

Interior Exclusive luftkøler aircondition kunne købes til ca. 700 kr. Når der bliver rigtig varmt kan vandtanken køles ekstra ned med køleelementer, noget som også kom med i pakken.

Jeg er klar til en varm sommer. Øllet er sat på køl. Blæseren er tunet ind.

Kom varm, kom sommer.

Skrevet af rabalupe

Han gider ikke snakke sidst på dagen. Han er rødhåret. Han er nu kortskægget. Tidligere Langhåret(Det fik et canadisk bryllup ødelagt). Ved meget om IT. Han har fundet mening i vandring. Fysisk. Udforsker om natten. Hjælper om dagen.

1 kommentar

Skriv kommentar