Jeg savner, lidt, Microsofts take på et mobilsystem.

I sin tid havde jeg en Nokia 800. Styresystemet var Windows Phone. Som var tæt beslægtet med Windows 8 – Set med visuelle briller. Det første jeg fik frem på min Windows telefon, efter en genstart eller bare start, var fliser. Fliserne var dynamisk med enten billeder eller information.

En sms-flise kunne eks indeholde et tal for hvor mange SMS’er der var ulæste og et kort resume med seneste SMS’s indhold.

E-mail flisen indeholdte lidt af den seneste e-mail og afsender.

Kalenderen viste mig hvad der skete i dag og i morgen.

Og sådan var det hele vejen igennem.

Det gav for mig, et godt og effektivt overblik. Noget som jeg endnu ikke mener er sket med Android eller OSX. For det var default. Altså det gode overblik.

Derfor savner jeg Windows Phone.

Hvis bare Microsoft havde haft bedre styr på udbuddet af Apps. Fået lavet flere. Og fået flere aftaler i hus fra tredjepart. Men det skete aldrig.

Selv Bill Gates er ked af det. At Windows Phone ikke blev det nye Android.

Er der mon stadig håb for, at Microsoft laver deres Surface Phone?

Dog er der håb. For der er set beviser for, at en Microsoft foldable telefon skulle være på trapperne. Allerede så tidligt som næste år. Som både vil kunne køre Android apps men baseret på Windows Core OS. Læs mere hos Neowin.

Skrevet af rabalupe

Han gider ikke snakke sidst på dagen. Han er rødhåret. Han er nu kortskægget. Tidligere Langhåret(Det fik et canadisk bryllup ødelagt). Ved meget om IT. Han har fundet mening i vandring. Fysisk. Udforsker om natten. Hjælper om dagen.

Skriv kommentar