Raspberry Pi 4 med 4GB Ram – Klar til at indtage verden

Tænk sig, at kunne køre et fuldt funktionsdygtigt OS, som vel næsten kan bruges som din primære kontormaskine, fra en maskine der ikke er større end et spil kort?

Den nye Raspberry Pi 4 er 4K-ready og vil kunne afspille 4k-film i op til 60 fps. Er den et alternativ til en lille medieboks til vores fjernsyn? Altså os som godt kan lide alternativer til de mere etablerede systemer? Og muligheden for at vælge selv. En frihed.

Den nye Raspberry Pi 4 kan også bruges som en lille webserver. Til at køre din egen hjemmeside. For Raspberry Pi 4 bruger meget lidt strøm. Så lidt, at det bliver svært at se på elmåleren og elregningen.

Den nye Raspberry Pi 4 vil sikkert også egne sig perfekt som en player til infoskærme.

Her kan Raspberry Pi 4 købes. 4GB-udgaven er dog ikke på lager og dato for levering er usikker.

Skrevet af rabalupe

Han gider ikke snakke sidst på dagen. Han er rødhåret. Han er nu kortskægget. Tidligere Langhåret(Det fik et canadisk bryllup ødelagt). Ved meget om IT. Han har fundet mening i vandring. Fysisk. Udforsker om natten. Hjælper om dagen.

Skriv kommentar