Er dit kodeord blevet opsnappet ? Tjek her.

Er dit kodeord blevet hacket?
Tjek om dit password er blevet opsnappet med Firefox Monitor.

Med Firefox Monitor kan du tjekke din e-mail adresse for datalæk. Har du brugt din mail adresse til at registrere dig som bruger på eks Dropbox. Så har du også oprettet et kodeord. Dette kodeord er med stor sandsynlighed blevet opsnappet i forbindelse med et af de utallige datalæk, som både sker for Dropbox men stort set alle andre, mindre og større, Onlinetjenester.

Tjek din mail for datalæk.

Skrevet af rabalupe

Han gider ikke snakke sidst på dagen. Han er rødhåret. Han er nu kortskægget. Tidligere Langhåret(Det fik et canadisk bryllup ødelagt). Ved meget om IT. Han har fundet mening i vandring. Fysisk. Udforsker om natten. Hjælper om dagen.

Skriv kommentar