Jeg har set Watch Dogs Legion, som trailer..

Var ikke med til hverken E3-messen i LA eller prøvet Watch Dogs Legion, som Gamereactor har.

Men jeg har set traileren. Spillet foregår i London. I et lidt mere ekstremt overvågningssamfund end vi er vandt til.. endnu.

Robotterne har overtaget. Det hele minder lidt om Half-Life 2. Og også om George Orwells berømte fremtidsroman fra 1950. Det totale overvågningssamfund, en “Store broder”.

Midtvejs i traileren får vi bekendtskab til nogle af de formodentlige karakterer vi kan spille som. Her bed jeg især mærke i den tidligere MI5 agent, som jo egentlig er et godt bud på en James Bond. Jeg mindes det fantastisk Nintendo 64 James Bond spil.. Golden Eye hed det vidst. Enestående oplevelse.

Nå, men for mig at se bliver det spændende, at udforske et fremtids London.

Til næste Watch Dogs-kapitel kunne jeg godt tænke mig at komme tilbage til stenalderen. Et andet ord for 80’erne. Eller måske 70’erne.

Skrevet af rabalupe

Han gider ikke snakke sidst på dagen. Han er rødhåret. Han er nu kortskægget. Tidligere Langhåret(Det fik et canadisk bryllup ødelagt). Ved meget om IT. Han har fundet mening i vandring. Fysisk. Udforsker om natten. Hjælper om dagen.

1 kommentar

  1. Age of Empires kommer i 4k

    Helt klart en af de bedste nyheder hvis du spørger mig.
    Det er vidst også på tide, siden det nu er 20 år siden det udkom.
    Bare det ikke mister sin “nostalgi”. Det ville være ærgeligt

Skriv kommentar