Tiltrække Facebook-brugere

Jo dårligere danskerne er til at researche på nettet, enten efter noget de gerne vil købe eller lære lidt mere om. Eller noget andet. Jo sværere vil det være for os med blogs, som gerne vil tiltrække folk der søger efter noget specifikt. Eller nogle gange bare noget som er trendy. Eks 10 punkter med noget populært i 2019. Eller 10 alternativer til noget i 2019.

Men hvis jeg har skrevet om et specifikt problem og en løsning. Så vil der ikke være ret mange til at læse om netop dette, fordi det sikkert er meget smalt, interessemæssigt set. Men også fordi jeg fornemmer folk i dag er blevet ringere til at researche sig frem til løsningerne.

Hvad kan jeg gøre ved det? Det nemmeste er at være der hvor de fleste folk befinder sig, og finder mest info. Omvendt vil det også være det sværeste sted pga øget konkurrence og støj. Ja, jeg tænker Facebook.

Om lidt er weekenden slut. Den sluttede før den begyndte. Er det ikke altid sådan ? 🙂

Skrevet af rabalupe

Han gider ikke snakke sidst på dagen. Han er rødhåret. Han er nu kortskægget. Tidligere Langhåret(Det fik et canadisk bryllup ødelagt). Ved meget om IT. Han har fundet mening i vandring. Fysisk. Udforsker om natten. Hjælper om dagen.

Skriv kommentar