Måske er mine indlæg for korte

Som fortsættelse til i fredags.

Har jeg haft et forkert fokus på indhold? Og har jeg brugt et forkert SEO-plugin. Og er det bare generelt blevet mere besværliggjort, at komme op i de øverste rækker på Google? Fordi konkurrencen er taget til og fordi der er nye algoritmer?

Jeg vil forsøge, at skrive mere tekst til mine indlæg. At tømme hovedet lidt mere. Men stadig gøre det relevant.

En anden ting jeg også vil fokusere på er brugervenligheden. Jeg skifter tema. Men før jeg gør det har jeg brug for et ændret logo. For mit umiddelbare bud på nyt tema er Twenty Sixteen. Et tema som jeg har brugt til flere projekter. Heriblandt pcfif.dk og gdg.dk. Som begge har klaret sig godt. Både SEO og kommentarmæssigt. Noget som nærmest ikke er sket på kit1.wpmudev.host

Dog er jeg kun halvvejs med kit1.wpmudev.host – Startede i December/Januar. Så måske skal der bare lidt mere tid til og en omlægning.

God lørdag derude.

Skrevet af rabalupe

Han gider ikke snakke sidst på dagen. Han er rødhåret. Han er nu kortskægget. Tidligere Langhåret(Det fik et canadisk bryllup ødelagt). Ved meget om IT. Han har fundet mening i vandring. Fysisk. Udforsker om natten. Hjælper om dagen.

Skriv kommentar