Det bliver langsomt svært, at skrive noget relevant

Kedeligt. Intet nyt. Eller blot det samme, bare med lidt variationer. En svag glød. Stilstand. Hvad skal der til for at tænde en gnist, som kan tænde bålet på ny?

Der er tale om bloggen her.

Noget af det som jeg har haft problemer denne tredje gang (første gang var pcfif.dk, anden gang var gdg.dk og nu kit1.wpmudev.host) er at skabe trafik. Det gik fint med de første 2. Og det undrer mig hvorfor det går ringere denne gang.

Har en mistanke om det webhotel jeg er på. Måske skal jeg over på en hurtigere med dedikeret IP. I EU.

Måske skal jeg skifte tema. Dette Twenty Nineteen er elendigt, hvis du spørger mig. Det er mobile first og never desktop. Det er grimt. Mangler en sidebar og lidt mere data. Det er for minimalistisk på en negativ facon.

Jeg vil tænke mig om de næste par dage..

God fredag og weekend.

Skrevet af rabalupe

Han gider ikke snakke sidst på dagen. Han er rødhåret. Han er nu kortskægget. Tidligere Langhåret(Det fik et canadisk bryllup ødelagt). Ved meget om IT. Han har fundet mening i vandring. Fysisk. Udforsker om natten. Hjælper om dagen.

Skriv kommentar