Jeg vil vandre I Minecraft, 10 minutter hver dag, i hele 2019.

Med et lille forsøg vil jeg se hvor meget jeg kan lære om Youtube, Minecraft og måske videoredigering. Skifte 10 minutters unødvendige overspringshandlings minutter ud med Minecraft.

Det skal optages. Det skal ikke klippes. Det skal være uncut. 10 minutter hver dag. I et helt år. Det skal på youtube. Gå i én retning og overleve. Når jeg dør så rejser jeg(spawner ved start eller ved en seng) mig og fortsætter i samme retning. Lade tilfældighederne skabe action og drama. Un-scripted. Måske med gæstevandrere. Måske med speak. Måske med lige det jeg har lyst til.

Grunden? At skabe noget video-indhold og samtidig få et bedre kendskab til Minecraft. Det er kun 10 minutter om dagen. I stedet for at være seer, så vil jeg også prøve at være skaber. Det tror jeg man lærer mere af. Og så også fordi jeg gerne vil lære skaber-delen ved Youtube bedre.

Der er i skrivende stund kun 315 dage tilbage. Ca. 52 timer spiltid.

Se dag 2 herunder eller åben playlisten.

Skrevet af rabalupe

Han gider ikke snakke sidst på dagen. Han er rødhåret. Han er nu kortskægget. Tidligere Langhåret(Det fik et canadisk bryllup ødelagt). Ved meget om IT. Han har fundet mening i vandring. Fysisk. Udforsker om natten. Hjælper om dagen.

2 kommentarer

    1. Når jeg dør (det er sket 4 gange nu.) Så fortsætter jeg i samme retning som først. Så forsøger at gå i samme retning. Men nu har jeg lært, at jeg skal bruge senge. Så jeg ikke skal starte samme rute igen igen. 🙂

Skriv kommentar