1 milliard træer.. det er mange træer.

1 milliard træer.. det er mange træer. Især når jeg tænker på hvor stor blodbøgen hjemme i min have er. Det er kun ét træ.

Men Australien gør klar til deres store projekt, som skal gøre landet i stand til at nå klimamålet ved Paris-aftalen.

Projektet slutter i 2050 og til den tid skulle der gerne være 1 milliard ekstra træer i Australien. Det lyder af meget. Et projekt, når det står færdigt, der vil kunne rense luften for 18 millioner tons drivhusgasser, om året.

Hvor mange træer kunne vi i de danske haver plante, uden at det gik ud over bed, trampoliner og haveborde samt grill?

Skrevet af rabalupe

Han gider ikke snakke sidst på dagen. Han er rødhåret. Han er nu kortskægget. Tidligere Langhåret(Det fik et canadisk bryllup ødelagt). Ved meget om IT. Han har fundet mening i vandring. Fysisk. Udforsker om natten. Hjælper om dagen.

Skriv kommentar