Hvad kan 3 års webhotel til 25 kr egentlig?

Jeg søgte efter noget helt andet på ebay da jeg faldt over et webhotel. Webhoteller er jo vandvittige billige på ebay. Det tangerer næsten til gratis. Men alligevel ikke. Der er nogen som lige skal tjene nogle helt få kroner, ofte for et år.

Jeg gav 3pund for 3 år eller ca. 25 kr. For det får jeg ikke sat begrænsninger på noget udover antal domæner, som er sat til 1. Ikke fordi det er noget voldsomt. Serverlokation er UK. Supporten er forholdsvis hurtig (1 time og 45 minutter). Og 2 GB backup via Jetbackup.

Da jeg havde købt webhotellet skyndte jeg mig ind på deres cpanel for at se hvor mange cores CPU’en er på. Den står på 24 og load på sølle 4. Alt så godt ud. Hukommelsesforbrug samt disk var lav. Dejligt.

Nå, jeg skulle skrive en ticket til support fordi jeg gerne ville købe en dedikeret IP. Men det kan man ikke. Så så jeg en support artikel med nogenlunde det her “How many mails can I send per hour?”. Altså hvor mange mails jeg kan sende med mit webhotel pr time. Den var sat til 19 via php og 9 via smtp. DET er for mig helt genialt. For det må næsten afskrække spammere og andre trælse typer.

Ganske rigtigt. Blacklist-scan for serverens IP viste ingen blokeringer.

Vil du lave din egen hjemmeside er dette webhotel et klik værd.

Test hastigheden ved at besøge rabalupe.ml
Eller køb dit eget 3-års webhotel.

Skrevet af rabalupe

Han gider ikke snakke sidst på dagen. Han er rødhåret. Han er nu kortskægget. Tidligere Langhåret(Det fik et canadisk bryllup ødelagt). Ved meget om IT. Han har fundet mening i vandring. Fysisk. Udforsker om natten. Hjælper om dagen.

Skriv kommentar