Hvilken USB-opladerstation er bedst til prisen?

I øjeblikket har jeg 8 USB-opladere. Noget som jeg egentlig ikke har behov for længere. Hvis jeg blot kunne få en samling på tingene. Og et centralt sted til opladning af forskellige enheder. Så vil det være rart.

Så er gået på jagt efter en lille USB-opladerstation.

  • Mit behov er central opladning med én oplader.
  • Hurtig & intelligent opladning (Quick-Charge er ikke nødvendigt).
  • Skal ikke koste ret meget, da vi med stor sandsynlighed går over til enheder med quick-charge indenfor 1-2 år. I øjeblikket er det kun min egen telefon som understøtter det.

Indtil videre har jeg fundet denne opladerstation fra TP-Link. 5 porte med intelligent opladning og alle de sædvanlige sikkerhedsforanstaltninger. Til kun 177 kr. Den kan blandt andet købes hos BJ-trading.

billig usb-opladerstation
TP-LINK UP540

Skrevet af rabalupe

Han gider ikke snakke sidst på dagen. Han er rødhåret. Han er nu kortskægget. Tidligere Langhåret(Det fik et canadisk bryllup ødelagt). Ved meget om IT. Han har fundet mening i vandring. Fysisk. Udforsker om natten. Hjælper om dagen.

Skriv kommentar