Fjern baggrund fra et billede, på under 5 sekunder, uden at være god til Photoshop.

Photoshop kan sammen med en gennemsnitlig photoshopbruger fjerne en baggrund på omkring 1-3 minutter. Alt efter hvor detaljeret billedet er.

Men hvis jeg fortalte dig, at du slet ikke behøver Photoshop til at fjerne baggrunde på dit portrætfoto? Vil du så være interesseret? Har du overhovedet et billede som har en baggrund du gerne vil fjerne?

Uanset hvad. Så kan remove.bg fjerne baggrunde på en hel række forskellige billeder, på under 5 sekunder.

Herefter kan du tage det nye billede ind i et billedbehandlingsprogram og lægge en anden baggrund på. Eks. en lækker Hawaii strand, bare for at være mainstream. Eller måske sætte dig selv ned i Paris gader sammen med de gule veste? Sådan en baggrund kan du også smide ind, for ikke at være så mainstream. Mulighederne er mange.

Et eksempel kan ses herunder fra hjemmesiden remove.bg

Sådan ser det ud når remove.bg fjerner baggrunden fra et foto.
Noget som tog under 5 sekunder. Et simpelt forsøg.

Prøv selv at fjerne baggrunde med remove.bg

Skrevet af rabalupe

Han gider ikke snakke sidst på dagen. Han er rødhåret. Han er nu kortskægget. Tidligere Langhåret(Det fik et canadisk bryllup ødelagt). Ved meget om IT. Han har fundet mening i vandring. Fysisk. Udforsker om natten. Hjælper om dagen.

Skriv kommentar