Visuel sitemap gjort nemt og gratis

visuelt sitemap generator

Hvis jeg vil have et overblik over en hjemmeside, så får jeg det altid nemmest med et sitemap.

Hvad er et sitemap sådan kort fortalt?

Prøv og se billedet herunder. Det er en måde hvorpå du får kortlagt din hjemmesides sider. Jeg kan lynhurtigt finde ud af hvilke sider der er overflødige, hvad der mangler eller om det hele giver mening.

Det her er et sitemap over kit1.wpmudev.host – Meget ligetil. Heldigvis har jeg kun 3 sider. 🙂

Men hvor starter jeg med at finde en hjemmeside eller app, som kan hjælpe mig med at lave et visuelt sitemap, gratis?

Qwant it, Duckduckgo it eller Google it! Ja, men wow hvor er der mange trials på de første par sider på google. Så der skal researches. Der skal klikkes og tjekkes mere end 20 sider. Og fora hvor folk spørger hvilket gratis visuel sitemap generator der er den bedste. Jeg har lavet denne korte research for dig.

Jeg kom til side 2. Midt på. Du vil sikkert ikke finde det samme sted da vi jo lever i en søgebobbel. (Derfor jeg ofte bruger Duckduckgo eller Qwant.

Nu kommer det. GlooMaps.

Men hvad var det som gjorde udslaget for mig? Hvorfor lige GlooMaps?

GlooMaps er interessant fordi

  1. Jeg kan komme i gang uden at skulle registrere mig først.
  2. Det koster ingenting. (Men hvordan tjener de så penge?)
  3. Det ser lækkert ud
  4. Det er simpelt og meget effektivt.
  5. Punkt 5 er unødvendigt.
  6. Det er punkt 6 også.

Skrevet af rabalupe

Han gider ikke snakke sidst på dagen. Han er rødhåret. Han er nu kortskægget. Tidligere Langhåret(Det fik et canadisk bryllup ødelagt). Ved meget om IT. Han har fundet mening i vandring. Fysisk. Udforsker om natten. Hjælper om dagen.

Skriv kommentar