Det bedste gratis program til videoredigering, synes jeg.

openshot hovedvindue

Der er ingen grund til at vise flere valgmuligheder, for alternativerne er ikke særligt motiverende at arbejde med. De er rodet, grimme og ofte snyder de dig til at tro, at du egentlig kan mere med programmet, end der faktisk er potentiale for.

Det bedste program til videoredigering er ud fra min erfaring, viden og research noget som hedder Openshot. Det er gratis. Uden DLC’er eller lootcrates eller overraskelser. Det er opensource.

Kan du huske OpenOffice / LibreOffice? Tænk på OpenShot som et program der principmæssigt læner sig op af OpenOffice / LibreOffice.

Features / hvad kan Openshot?

OpenShot kan mange ting. Dem som i forvejen ikke kender til Premiere vil være fint tilpas i dette program.

Du kan alt det man skal når der skal videoredigeres. Du kan klippe, trimme, slice, keyframe, colorgrade, eksportere, sætte tempoet ned, sætte tempoet op. Smide titler på. Alt det som mange typisk skal bruge, sådan hurtigt. MED mindre du er en professionel som skal bruge LUTs og specielle effekter samt rendere med hjælp fra grafikkortet. Så er Openshot lidt for simpelt.

Men Prøv Openshot. Det er gratis. Som i OpenOffice-gratis. Som frivillig-gratis.

Sådan kommer du i gang med Openshot

Hvad siger andre om OpenShot?

“Without OpenShot, we would have gone bankrupt by now. It’s all good. “
– Dickie P.

“I am really satisfied with my OpenShot. I love OpenShot. I can’t say enough about OpenShot. OpenShot impressed me on multiple levels.”
– Melitta X.

“OpenShot has got everything I need.”
– Velvet F.

Skrevet af rabalupe

Han gider ikke snakke sidst på dagen. Han er rødhåret. Han er nu kortskægget. Tidligere Langhåret(Det fik et canadisk bryllup ødelagt). Ved meget om IT. Han har fundet mening i vandring. Fysisk. Udforsker om natten. Hjælper om dagen.

Skriv kommentar