Lensa – Selfie-app fra Prisma-udvikler

https://www.producthunt.com/posts/lensa

Jeg var vild med det meget kreative output fra Prisma-appen. Den kunne forvandle dit portrætbillede til et picasso-agtigt foto. Prisma er dog sidenhen blevet lukket ned i form af betaling. Du skal betale for at få adgang til det sjove.

Men det var ikke det jeg ville snakke om.

Lensa. En ny app bag selvsamme udvikler. En Selfie-app. Dem ved jeg (fornemmelse) findes mange af. Hvorfor er Lensa et værdigt bud på den perfekte Selfie? De mener dels det er pga deres AI-funktioner. Men det er jo, hånden på hjertet, bare et andet udtryk for en automatik baseret på regler og rammer.

Kan heller ikke afprøve eller tage en selfie. Da jeg har en Android.

Men du kan da prøve selv. Hent Lensa. Lad mig vide om det kan bruges.

Skrevet af rabalupe

Han gider ikke snakke sidst på dagen. Han er rødhåret. Han er nu kortskægget. Tidligere Langhåret(Det fik et canadisk bryllup ødelagt). Ved meget om IT. Han har fundet mening i vandring. Fysisk. Udforsker om natten. Hjælper om dagen.

Skriv kommentar