Jeg kan godt lide flow-tv

At sætte sig I sofaen. Tænde for TV’et. Slå over på DR3 eller 2. Og så bare… følge flowet. I stedet for at skulle tage stilling til hvilken streaming tjeneste jeg vil bruge og der i vælge hvilken film eller serie jeg vil se.

For jeg tror det kan blive for snævert. Jeg kan naturligvis kun tale for mig selv. Men det bliver for snævert for mig. Hvis jeg kun ser det jeg har sat på. Og ikke andet.

Lidt som kun at følge ens interesser eller personer, som har samme holdning som en selv, på de sociale medier.

Jeg kan hurtigt skabe en boble eller filter, som kun indeholder det jeg kun kan lide. Ingen indspark.

Nå. Kan det sammenlignes? Ahh.. Jeg ved det ikke. Men flow-tv kan altså noget. Især i vores moderne tid. At man vælger et spor og holder sig til dette. I et stykke tid. Måske ser man noget som man ikke vil ha set, hvis man skulle vælge hvert program.

Lidt som at udvide sine horisonter.

Prøv selv at sætte DR3 eller 2 eller 1 på en aften. Og bliv der på i den tid du ellers ville se serier. Måske 2-3 timer. Se hvad du kommer igennem.

God fredag.

Skrevet af rabalupe

Han gider ikke snakke sidst på dagen. Han er rødhåret. Han er nu kortskægget. Tidligere Langhåret(Det fik et canadisk bryllup ødelagt). Ved meget om IT. Han har fundet mening i vandring. Fysisk. Udforsker om natten. Hjælper om dagen.

Skriv kommentar