Hvorfor tænder min computer først 5 sekunder efter jeg har trykket på knappen??

Det undrer mig lidt. Min ældre computer [specs her] er det seneste års tid begyndt at være en langsom starter. Ikke Windows-langsom. Men når jeg har trykket på tænd-knappen langsom.

Det er noget som jeg ikke har oplevet før.

Der sker simpelthen intet de første 5 sekunder efter jeg har trykket på den lille fede tænd-knap. Intet. Men så pludselig. Som en gammel hanløve, der alligevel rejser sig, så tænder computeren. Og atter tager en tørn.

Jeg forestiller mig, at det kan være slid og ælde. Og måske støv.

Skrevet af rabalupe

Han gider ikke snakke sidst på dagen. Han er rødhåret. Han er nu kortskægget. Tidligere Langhåret(Det fik et canadisk bryllup ødelagt). Ved meget om IT. Han har fundet mening i vandring. Fysisk. Udforsker om natten. Hjælper om dagen.

Skriv kommentar