Hvornår virker Microsoft Sandbox?

Os med den officielle Maj opdatering til Windows 10 har stadig ikke mulighed for at afprøve Microsoft Sandbox. Hvor vi kan afprøve ting af i en beskyttet sandkasse, inden vi udsætter hovedsystemet for det.

Tænk at afprøve en virus. Eller et program, som man ved efterlader en masse rester i registreringsdatabasen. Eller vil noget helt tredje.

Indtil Microsoft får rettet problemet (som lader til at være fikset i de seneste Insider builds) kan vi bruge VirtualBox. Som kan det samme. Bare med den ekstra fidus, at du selv kan være styresystem.

Skrevet af rabalupe

Han gider ikke snakke sidst på dagen. Han er rødhåret. Han er nu kortskægget. Tidligere Langhåret(Det fik et canadisk bryllup ødelagt). Ved meget om IT. Han har fundet mening i vandring. Fysisk. Udforsker om natten. Hjælper om dagen.

Skriv kommentar