WordPress – Sådan laver du nemt redirection 301 og 302 henvisninger

Når og hvis du skal migrere en side, eks en wordpress fra joomla eller lign, så vil der altid være nogle links som ikke passer.. så som www.henning.dk/content/lars og en ny kunne være www.henning.dk/lars

Med wordpress-plugin’et Redirection kan du nemt lave disse 301 (permanente) redirections.

Brugerfladen er super simpel og ser sådan ud:

Sæt www.henning.dk/content/lars ind i source som kilden og www.henning.dk/lars som target url. Gem. Næste gang du selv eller en gæst besøger www.henning.dk/content/lars vil de automatisk blive sendt videre til www.henning.dk/lars

Nu mangler vi så bare 300 links….

Skrevet af rabalupe

Han gider ikke snakke sidst på dagen. Han er rødhåret. Han er nu kortskægget. Tidligere Langhåret(Det fik et canadisk bryllup ødelagt). Ved meget om IT. Han har fundet mening i vandring. Fysisk. Udforsker om natten. Hjælper om dagen.

Skriv kommentar