Atmos // 47M02

Så startede arbejdet igen. Sommerferien er slut. Følelsen af næsten at være fri er atter væk. Nu skal du ikke misforstå mig. Jeg er jo fri. Men når der er ferie er der en anden frihed til at gøre noget helt andet.. valget. Friheden til at vælge hvad du vil. Anyways.

Billedet her er et godt billede på, at nu er arbejdet skudt igang.

Men kære frihed – vi ses til December.

Skrevet af rabalupe

Han gider ikke snakke sidst på dagen. Han er rødhåret. Han er nu kortskægget. Tidligere Langhåret(Det fik et canadisk bryllup ødelagt). Ved meget om IT. Han har fundet mening i vandring. Fysisk. Udforsker om natten. Hjælper om dagen.

3 kommentarer

  1. Måske glæder jeg mig måske gør jeg ikke. Jeg tror ikke jeg kan forestille mig hvordan tiden er når jeg går på pension.

   Men hvad med dig? Du skal jo på pension som 80-årig. Der er alligevel nogle år til. Og er du startet på skole?

   1. Glæder mig ikke til at gå på pension, men glæder mig til at jeg kan forlade arbejdsmarkedet og gøre de ting jeg holder af.

    Man siger jo at glæden ved at glæde sig er den største. Her sidder jeg nu 2 år efter Ranum, og jeg kan stadig lugte lorten fra “The shit pipes” i e-sport. Tiden flyver afsted. Pension som 80 årig bliver intet problem for mig.

    Det er sjovt at tænke på alle de minder man har fået gennem tiden. Specielt DreamHack Winter er et godt minde. Jeg tager afsted igen i år til Winter, dog med en tysker og en fra England som jeg har mødt over nettet.

    Min mors fordomme omkring asociale og computerspil er ovre….

Skriv kommentar