Derfor forlader mange youtubere Youtube

Forlader mange youtubere egentlig Youtube? Jeg kan tage udgangspunkt i hvad jeg selv har set af videoer, som nævner issues med censur fra Youtube. Dem som springer frem på lystavlen er PewDiePie og Casey Neistat. Og så især denne video, som hiver de fleste kendte youtubere frem i lyset. Alle lufter deres frustrationer med Youtube som platform. Problemerne er lige fra demonitized og til censur.

Men se selv videoen og gør op med dig selv om der er et problem. Om problemet er stort nok til, at du overvejer alternativer til Youtube. Men findes der overhovedet alternativer til youtube?

Alternativer til Youtube

LBRY

En blockchain-baseret videoplatform, som har øget fokus på privatliv. Jeg har testet dem og jeg er ikke imponeret over dets aktuelle stadie.

  • LBRY skal downloades før du kan komme i gang.
  • Du skal downloade videoerne først før de kan afspilles.
  • Ingen chat-mulighed endnu.
LBRY i gang med at downloade en video.. før den kan afspilles.

Vimeo

En videoplatform som for mig at se har mere fokus på seriøst indhold. Du finder ikke mange søde katte eller hunde-videoer her. Det har også noget at sige hvilke anbefalinger du får. Vimeo er den seriøse gentleman, som giver dig gode, værdifulde anbefalinger.. i hvert fald efter min mening.

Skrevet af rabalupe

Han gider ikke snakke sidst på dagen. Han er rødhåret. Han er nu kortskægget. Tidligere Langhåret(Det fik et canadisk bryllup ødelagt). Ved meget om IT. Han har fundet mening i vandring. Fysisk. Udforsker om natten. Hjælper om dagen.

Skriv kommentar