E3: Microsoft Flight Simulator

Har lige set Xbox E3 pressekonference. Der blev afsløret en del ting. Ting, som jeg ser frem til. Et af dem er Microsoft Flight Simulator.

Jeg har spillet de fleste versioner af Flight Simulator, siden starten. Noget af det som kunne tænde min gamergnist var, når jeg skabte et stormvejr, tilføjede nogle tilfældige mekaniske fejl og slå sværhedsgraden over på realisme.. Afsted. Ud i regnen. Stormen. Tågen. Snevejret. Alt.

At prøve og take off og flyve lidt rundt og derefter lande igen.

Men nu er der kommet eller offentliggjort et nyt kapitel.

Med 4K opløsning, hjælp fra AI Azure og sattelitbilleder, kommer her traileren til det nye Microsoft Flight Simulator.. Som udkommer engang i 2020.

Skrevet af rabalupe

Han gider ikke snakke sidst på dagen. Han er rødhåret. Han er nu kortskægget. Tidligere Langhåret(Det fik et canadisk bryllup ødelagt). Ved meget om IT. Han har fundet mening i vandring. Fysisk. Udforsker om natten. Hjælper om dagen.

Skriv kommentar