Firefox Lockwise

Firefox Lockwise

Password managere er der nok af. Men er der nok af de sikre? Er der nok af de pålidelige?

Jeg kan godt lide Google Chrome, Safari, Opera, Edge og Edge baseret på Chromium, men især er jeg vild med Firefox.

Jeg har af de nævnte browsere størst tillid til Firefox. Derfor er denne Password-manager fra Firefox måske interessant. Eller er den?

For der findes en glimrende password-manager indbygget i Firefox. Den kan også tages med over på Android. Så hvorfor skal jeg bruge Firefox Lockwise hvis jeg allerede bruger Firefox på Desktop og Android? Jeg ved det ikke. Og er ikke blevet klogere ud fra Firefox Lockwise’s FAQ.

Men. Prøv selv. Firefox Lockwise.

Skrevet af rabalupe

Han gider ikke snakke sidst på dagen. Han er rødhåret. Han er nu kortskægget. Tidligere Langhåret(Det fik et canadisk bryllup ødelagt). Ved meget om IT. Han har fundet mening i vandring. Fysisk. Udforsker om natten. Hjælper om dagen.

Skriv kommentar