Slow 4g på Xiaomi Mi 8 Lite ?

Langsom 4g på xiaoimi

Slow 4g er over min test-telefon fra Xiaomi. Jeg har nemlig lige købt en Xiaomi Mi 8 lite med 6GB ram og 128GB diskplads til ca. 1000 kr. Meget billigt. Men er det på bekostning af intens overvågning? Ja det ved jeg ikke nok om endnu. Har slået samtlige ads-tjenester osv fra og meldt ud af forbedringsprogrammer.

Anyways. Jeg har oplevet, at min Xiaomi Mi 8 lite havde slow 4g. Helt ned til 200-400Kb/s. Wireless var fin nok.

For ikke at få nedtur og ende med at sælge telefonen videre, søgte jeg efter en løsning. En løsning til at få hurtigt og stabilt 4G hastighed og dække.

Det fandt jeg. Og det er noget jeg vil dele i den kommende uge. Hvordan du får fuld skrald på 4G. Og jeg er sikker på, at det også kælder flere andre kineser-telefoner.

Så følg med i ugen her.

Skrevet af rabalupe

Han gider ikke snakke sidst på dagen. Han er rødhåret. Han er nu kortskægget. Tidligere Langhåret(Det fik et canadisk bryllup ødelagt). Ved meget om IT. Han har fundet mening i vandring. Fysisk. Udforsker om natten. Hjælper om dagen.

Skriv kommentar