Xiaomi 8 lite har rigtig meget bloatware preinstalled

Jeg har købt en spydevice, en Xiaomi Mi 8 lite med 6 GB ram og 128GB diskplads. På papiret en rigtig god deal. Især brugt.

Men stopper det gode så her? For da jeg kom i gang med testen af telefonen fandt jeg ud af følgende:

Der er reklamer indbygget i samtlige Mi-apps, noget som stammer fra msa. Som står for MIUI System Ads. Nu er jeg meget i mod reklamer og tracking. Hvorfor køber jeg så sådan en tracking-telefon som denne her?

Jeg var til dels ikke klar over, at det var så grelt. At der var så mange reklamer indbygget. Men jeg købte telefonen fordi den var den absolut billigste telefon med 6GB ram og 128 GB diskplads, og samtidig havde et OK kamera.

Så jeg valgte at købe den som en test-telefon, som måske kunne gives til noget familie/børnene, når jeg var færdig.

Men hvis du selv står i den situation, at du har købt en Xiaomi Mi-et-eller-andet, og den er fyldt med reklamer, så se med her:

Sådan fjerner du reklamerne på din Xiaomi-telefon:

  • Go to Settings > Additional settings > Authorization & revocation.
  • Now scroll down and disable msa.
  • Tap Revoke in the pop-up.
  • You will see an error that reads “Couldn’t revoke authorization” when you do this for the first time. That will go away the second time. So do it again.

Jeg læste i en tråd fra reddit, at Xiaomi Mi A1 A2 og A3 ikke indeholder disse reklamer. Måske fordi de er henvendt til det europæiske marked?

Udgivet
Kategoriseret som Teknologi

Skrevet af rabalupe

Han gider ikke snakke sidst på dagen. Han er rødhåret. Han er nu kortskægget. Tidligere Langhåret(Det fik et canadisk bryllup ødelagt). Ved meget om IT. Han har fundet mening i vandring. Fysisk. Udforsker om natten. Hjælper om dagen.

Skriv kommentar