Hvilken støvsuger er den bedste til prisen?

Jeg er søger den bedste støvsuger til prisen, som er helt almindelig med ledning og teleskoprør. Den skal suge godt, være nogenlunde dæmpet i brug, ikke bruge for meget strøm og være komfortabel i brug.

Miele Complete C3 Pure Black EcoLine

Et godt bud kunne være denne Miele Complete C3. Dog er jeg lidt i tvivl om den er identisk med Miele Complete C3 Black Diamond.

Ellers får den en god score hos TÆNK, ligger øverst på Pricerunner og for generelt mange gode anmeldelser med på vejen.

https://www.elgiganten.dk/product/husholdning/stovsuger-og-rengoring/stovsuger/COMPLETEC3PBE/miele-complete-c3-pure-black-ecoline-stovsuger

Opdatering. Jeg fik senere hen købt denne støvsuger og den kan jeg anbefale. Den er lydsvag, den er sugeeffektiv og føles solid. Den bruger samtidig ikke ret meget strøm set i forhold til vores gamle.

Husk poser

https://sug.dk/stovsugerposer/146-miele-cgn-400600-serien.html

Skrevet af rabalupe

Han gider ikke snakke sidst på dagen. Han er rødhåret. Han er nu kortskægget. Tidligere Langhåret(Det fik et canadisk bryllup ødelagt). Ved meget om IT. Han har fundet mening i vandring. Fysisk. Udforsker om natten. Hjælper om dagen.

Skriv kommentar