Hvilket elløbehjul skal jeg vælge?

Jeg har den seneste tid haft lyst til at få mit eget elløbehjul. At køre lydløst derudaf uden at bruge mine tynde skanker. Bare slappe af imens jeg kører frem mod horisonten.

Valget for mig at se er imellem 3 elløbehjul.

Xiaomi M365 eller Segways Ninebot eller Kugoo S1.

Den store forskel her er prisen. Ninebot koster omkring 5000 kr. Xiaomi koster 2800 kr og Kugoo S1 koster omkring 2200 kr.

Ninebot’en er uden tvivl kvalitetsløbehjulet. Xiaomi er det billige alternativ som er ganske populært. Kugoo S1 er det billigste men med højeste hastighed, i stock firmware. Nemlig 30 kmt.

Så jeg er faktisk meget tæt på at købe et Kugoo S1. Det kan som skrevet køre hurtigst. Det har 30 km rækkevidde. 3 hastigheder fra 15 til 30 kmt. Indbygget display som betyder, at du ikke skal bruge din telefon. Et plus i min bog. Derudover har den punkterfrie dæk. Altså uden luft. Det kan være godt set ud fra et vedligeholdelsesmæssigt synspunkt men ringere komfort..

??

Skrevet af rabalupe

Han gider ikke snakke sidst på dagen. Han er rødhåret. Han er nu kortskægget. Tidligere Langhåret(Det fik et canadisk bryllup ødelagt). Ved meget om IT. Han har fundet mening i vandring. Fysisk. Udforsker om natten. Hjælper om dagen.

Skriv kommentar