Verdens billigste webhotel?

Billede af verdens billigste webhotel

Hvad koster et billigt webhotel i dag?

  • Unoeuro billigste webhotel koster 18,66 kr pr. måned.
  • Surftown’s billigste webhotel koster 25 kr pr. måned.
  • One.com’s billigste webhotel koster 19 kr pr. måned.

Og så videre. Et gennemsnit af disse 3 er 20,88 kr pr. måned. Så et forsigtigt dansk bud på et billigt webhotel, per måned, er ca. 20 kr.

Men hvis jeg fortalte dig, at der findes noget som er MEGET billigere. Måske MEGET ringere.

Jeg har selv købt hvad jeg vil kalde for verdens billigste webhotel. Domænet det er sat op på hedder https://3krus.ml . Domænet er gratis bestilt hos freenom.com

Opdatering. Domænet 3krus.ml er desværre blevet suspenderet pga spam-aktivitet på serveren (delt IP-adresse). Men dette webhotel kan stadig bruges til at lave din egen hjemmeside. Som test. Altså et sted hvor du lige afprøver nogle ting først. Et udviklingsområde.

Prøv og test hastigheden. Jeg har aktiveret caching, kører med et absolut minimum af plugins og tema.

Køb verdens billigste webhotel her

Hvis du gerne selv vil prøve. At eje verdens billigste webhotel. Så klik her. Prisen er 3 kr på et helt år.

Bemærk!

Dog vil jeg ikke anbefale dette webhotel til noget seriøst. Du kan til nøds bruge det til test af wordpress eller andet lign. Grunden til, at det er svært at komme ud over stepperne med dette hotel er, at du deler IP-adresse med alle de andre kunder. Det optimale er altid at købe en dedikeret IP-adresse.

Skrevet af rabalupe

Han gider ikke snakke sidst på dagen. Han er rødhåret. Han er nu kortskægget. Tidligere Langhåret(Det fik et canadisk bryllup ødelagt). Ved meget om IT. Han har fundet mening i vandring. Fysisk. Udforsker om natten. Hjælper om dagen.

Skriv kommentar