Color.review må være sat I verden for, at overskueliggøre hvordan forgrunde og baggrunde passer sammen.

color review

Jeg har lige tabt i freeciv igen. Det er svært. Jeg har lagt mærke til, at jeg bruger en turtle-teknik, igen og igen. Altså at jeg barrikaderer mig. Skaffer store summer penge og masser af dårlige krigere.. altså billige. Forestil dem, at Joakim von And skulle føre krig. Det må være billedet her.

Nå, det var ikke det jeg ville skrive om. Men nu er det ude.

Jeg faldt over color.review via idea miner (som jeg allerede har skrevet om). Color.review må være sat I verden for, at overskueliggøre hvordan forgrunde og baggrunde passer sammen. Mere enkelt kan det vel ikke siges.

Du har vel hørt om farvehjul og komplementærfarver? Det er ikke sådan et værktøj. Men et spændende supplement til opbygning af en letlæselig hjemmeside. Jahmmm.

Nå jo, Color.review lader ikke til at virke med Firefox. Kun Chrome.

Skrevet af rabalupe

Han gider ikke snakke sidst på dagen. Han er rødhåret. Han er nu kortskægget. Tidligere Langhåret(Det fik et canadisk bryllup ødelagt). Ved meget om IT. Han har fundet mening i vandring. Fysisk. Udforsker om natten. Hjælper om dagen.

Skriv kommentar