Nokia 9 Pureview – Sat på ønskelisten, måske

Jeg har glædet mig og set frem til denne tid hvor Nokia præsenterer deres nye flagskib. Med hele 5 kamera, eller faktisk 6. Men kan denne opsætning virkelig gøre en forskel ude i den virkelige verden?

Mit håber er et comeback. Nokia har været længe væk. Har haft mange af deres telefoner. Især de sidste Windows telefoner, som nok har været den mest stabile og interessante smartphone-tid for mig. Har haft Nokia 800, Nokia 1020 (den med 4xMp kamera) og min sidste Windowsphone, Nokia 930.

Hvis Nokia 9 Pureview viser sig at være toppen indenfor mobilkamera, så vil jeg helt sikkert sætte denne på min ønskeliste, i toppen.

Skrevet af rabalupe

Han gider ikke snakke sidst på dagen. Han er rødhåret. Han er nu kortskægget. Tidligere Langhåret(Det fik et canadisk bryllup ødelagt). Ved meget om IT. Han har fundet mening i vandring. Fysisk. Udforsker om natten. Hjælper om dagen.

Skriv kommentar