Det er lige før jeg kan fornemme duften af kaffe igennem dette billede. Afslapning.

Det er lige sådan et sted hvor jeg og mit skæg kunne få frit spil, til at udtænke store tanker. Eller bare drikke en øl.

Jeg har altid ønsket mig en træhytte hvor jeg kunne trække mig tilbage til. Nyde en kop kaffe. Eller en øl. Eller spille et RPG en hel weekend. Uden at blive forstyrret. Invitere nogle venner forbi. Når jeg havde lyst.

Den her stil minder lidt om det hele. Der er noget relaterbart for mig. Den danske stork. Cyklen. Den blå himmel med skyer. Fladt landskab. Og en vindmølle. Det er lige før jeg kan fornemme duften af kaffe igennem dette billede.

Find mere med artisten bag.

Skrevet af rabalupe

Han gider ikke snakke sidst på dagen. Han er rødhåret. Han er nu kortskægget. Tidligere Langhåret(Det fik et canadisk bryllup ødelagt). Ved meget om IT. Han har fundet mening i vandring. Fysisk. Udforsker om natten. Hjælper om dagen.

Skriv kommentar