Effekten er Tilt-Shift. En effekt som får helt kæmpe store ting til at se lille ud.

Foto af New York, men med Tilt-Shift effekt. Og måske lidt 80’er after effects.. Men lækkert ser det ud.

Jeg er vild med det 80’erne producerede og stod for. Hele den udtryksfulde del. Meget følelsesbetonet tid.

Men det her ligner noget fra et spil. Som skal forestille at være fra 80’erne. Det har det her lidt NEON-agtige glow. Effekten er Tilt-Shift. En effekt som får helt kæmpe store ting til at se lille ud. Det er pga sløring i bund og top. Det snyder en til at tænke, at vi er tæt på. Bruger en makrolinse.

Billedet er fundet på reddit og var ikke ret stort. Jeg har derfor forstørret billedet via en kombination af tracing og skalering.

Skrevet af rabalupe

Han gider ikke snakke sidst på dagen. Han er rødhåret. Han er nu kortskægget. Tidligere Langhåret(Det fik et canadisk bryllup ødelagt). Ved meget om IT. Han har fundet mening i vandring. Fysisk. Udforsker om natten. Hjælper om dagen.

Skriv kommentar