Det er en ubådssimulator. Med noget der for mig ligner teaterdukker. Ud over at du er nede i vandet, så er du også ude i rummet. Væk fra vores egen planet.

Jeg søgte efter en bestemt slags spil. Spil som har en feature kaldet permadeath. Det vil sige, at når du dør så er det permanent. Sådan en feature er for mig at se, med til at gøre spillet mere realistisk, risikofyldt, immersive og giver nogle andre spiloplevelser end eks de spil, hvor du bare genstarter eller respawner. Her kan man snildt slå hovedet fra.

Eller hvad. Jeg har altid været fascineret af simulations-genren. Og realisme-genren. Hvis der findes sådan en genre. Er ikke meget til den slags spil hvor du ikke rigtig behøver involvere dig. Der er ingen risiko. For du kan starte igen om 5 sekunder. Det tror jeg også kan være med til, at få bestemte typer af folk til, at sidde fast.. i rigtig mange timer. Tænk lige hvordan det må være hvis man sad fast I fortnite. Og ikke kunne komme ud igen. Du var fanget af spillets manipulative natur. Du bruger flere og flere penge. Mister mere og mere af dig selv og andre.

Nå, nok om det.

Men jeg fandt det her spil. Som du kan se i den første video. Spillet hedder Barotrauma. Og har netop permadeath. Det er en ubådssimulator. Med noget der for mig ligner teaterdukker. Ud over at du er nede i vandet. Du er også ude i rummet. Altså. Væk fra vores egen planet.

Det andet spil jeg fandt er ikke just nyt. Men fra feb. 2018. Udviklet af Crytek. Spillet hedder Hunt Showdown.

Hunt Showdown

Skrevet af rabalupe

Han gider ikke snakke sidst på dagen. Han er rødhåret. Han er nu kortskægget. Tidligere Langhåret(Det fik et canadisk bryllup ødelagt). Ved meget om IT. Han har fundet mening i vandring. Fysisk. Udforsker om natten. Hjælper om dagen.

Skriv kommentar