Hvorfor skal du ha’ en hjemmeside?

Hvorfor skal du have en hjemmeside?

Har du haft en hjemmeside? Måske med wix, måske med surftown, måske med unoeuro eller self-hosted?

Jeg har haft mere end 20, altså hjemmesider. Og det er langt fra alle der blev til noget. Men det holdte mig til den tekniske hjemmeside-ild.

Vi kan også bare lade være med at ha’ vores egne hjemmesider. Og bruge facebook, twitter, Instagram og tumblr..

For mit vedkommende er jeg blevet støjsyg, som firstmover indenfor næsten alt med IT. Alle de notifikationer, mails, beskeder, popups, marques, gifs, animationer, kæmpe reklamer, autoplay..

For mig er en hjemmeside dit eget sted. Hvor du selv vælger støjen. Hvor du selv er i kontrol. Også med dine data.

Mangler du grunde til hvorfor du skal ha’ en hjemmeside?

Et par forslag kunne være:

Online Brochure.

Du er ikke afhængig af print, aviser eller plakater. Det er væsentligt billigere.

Flere kunder

Vi er nu over 4,2 milliader mennesker med adgang til internettet. Det betyder, at nettet er den nemmeste og hurtigste og billigste adgang til information. Information som kunne komme fra din hjemmeside.

Øget værdi som virksomhed eller person

Hmm

Påvirkning / magt

Med en hjemmeside er der potentiale for tusindvis af besøgende. Besøgende som du kan påvirke, i positiv eller negativ grad. Eller gøre klogere. Eller underholde. Eller det hele.

Show off / Udstillingsvindue / Se mig

Med en hjemmeside har du muligheden for at vise dine talenter. Vise dine videoer, dine billeder, dine kreationer, din tekst. Dig. Uden støj / konkurrence fra andre kilder, såsom Facebook.

Lavt hængende frugt

Har du nogensinde haft lyst til at starte en virksomhed? Nu kan du få dit eget virtuelle kontor i form af en hjemmeside. Der findes flere muligheder for gratis webhotel. Det gør det blot endnu nemmere.

24/7

Med en hjemmeside er din information eller service synlig 24/7. Ingen grund til at lukke ned kl. 17. Dine besøgende eller kunder kan besøge dig når som helst.

Kommunikation med kunder eller besøgende

Med en hjemmeside som blog eller forum kan du komme i kontakt med dine besøgende eller kunder.

dinegenemail@påditegetdomæne.dk

Med din egen hjemmeside kan du få adgang til din egen personlige e-mailadresse. Skille sig ud fra gmail og hotmail-mængden.

Pressemeddelelser

Ja, du kan lave billige pressemeddelelser. Men det kræver en hjemmeside.

Uanset emne eller hobby, der er også plads til dit

Nettet er kun stort, interessant, rummeligt og mangfoldigt med jo flere der vælger at dele deres viden, information og opdagelser. Sammen bliver vi klogere. #sharingiscaring

Troværdighed

Med en hjemmeside vil du eller din virksomhed kunne fremstå mere troværdig. Fordi du kan fremvise beviser, uddybe argumenter, informere osv.

Eller hvad tænker du?

Skrevet af rabalupe

Han gider ikke snakke sidst på dagen. Han er rødhåret. Han er nu kortskægget. Tidligere Langhåret(Det fik et canadisk bryllup ødelagt). Ved meget om IT. Han har fundet mening i vandring. Fysisk. Udforsker om natten. Hjælper om dagen.

Skriv kommentar