Syg #7 Mandagen gav styrke

Mandagen var #2 dag syg fra arbejdet i hele 2019. Men jeg føler alligevel, at jeg har været væk fra arbejdet i en uge. Måske fordi jeg havde sovet siden fredagen kl. 12 og frem til søndag aften. Nu var mandagen i styrkens tegn. Skulle samle kræfter til at komme på arbejde om tirsdagen.

Brugte dagen på at være 100% skærmfri. Lige som de andre sygedage. Lyttede til 24syv fra 8 af til kl. 14. Det gav mig mulighed for at genhøre deres form for radioavis, mange gange. Noget som gjorde, at jeg faktisk fik fat i hvad der skete den dag.

#skærmfrimandag

Skrevet af rabalupe

Han gider ikke snakke sidst på dagen. Han er rødhåret. Han er nu kortskægget. Tidligere Langhåret(Det fik et canadisk bryllup ødelagt). Ved meget om IT. Han har fundet mening i vandring. Fysisk. Udforsker om natten. Hjælper om dagen.

Skriv kommentar