Syg #7 Mandagen gav styrke

Mandagen var #2 dag syg fra arbejdet i hele 2019. Men jeg føler alligevel, at jeg har været væk fra arbejdet i en uge. Måske fordi jeg havde sovet siden fredagen kl. 12 og frem til søndag aften. Nu var mandagen i styrkens tegn. Skulle samle kræfter til at komme på arbejde om tirsdagen.

Brugte dagen på at være 100% skærmfri. Lige som de andre sygedage. Lyttede til 24syv fra 8 af til kl. 14. Det gav mig mulighed for at genhøre deres form for radioavis, mange gange. Noget som gjorde, at jeg faktisk fik fat i hvad der skete den dag.

#skærmfrimandag

Skrevet af rabalupe

Han gider ikke snakke sidst på dagen. Han er rødhåret. Han er langskægget. Langhåret. Ved meget om IT. Han har fundet mening i vandring. Fysisk. Udforsker om natten. Hjælper om dagen.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.